Microcement Öland & Kalmar

Microcement kan används i privatbostäder, offentliga lokaler som kontor, butiker och restauranger där man önskar ett levande och unikt uttryck. Microcement kan appliceras på många olika underlag och användas i både nyproduktion och vid renovering.

Med SikaDecor microcement är det bara fantasin som sätter gränserna. Oavsett om det är till hemmet, kontoret eller offentliga miljöer så är det en elegant lösning som är unik och levande i sitt uttryck.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med Microcement Öland Microcement Kalmar

Ladda ner produktblad - SikaDecor.

Microcement Golv

Microcement på golvet passar perfekt på de flesta utrymme i huset, kontor och offentliga miljöer. Det har en hög slitstyrka och en lång livstid. Den släta ytan är lätt att rengöra vilket gör microcement extra populära.

Microcement badrum

Microcemnet är väldig populär att använda i badrummet, det kan appliceras i nya badrum med även vid renovering. Microcementen kan läggas på befintligt kakel, klinker om tätskikt är hel utan att riva allt. Med microcement får man en fin, unik och slät yta.

Microcement bordskiva

Oavsett om det är bänkskivan i köket eller matbordet som behöver en makeover, så är microcement ett perfekt val. Det ger en modern och rå betonglook, samt att det är lätt att rengöra.